Koulun arvot

Vapaus:

Cuculuksessa vapaus tarkoittaa turvallista ympäristöä, jossa uskallat olla aito oma itsesi. Sinulla on vapaus valita, millaista musiikkia tahdot soittaa tai laulaa. Sinua eivät sido tutkintovaatimukset, vaan saat asettaa itse tavoitteet musiikkiharrastuksellesi.

Inspiraatio:

Innostus, uskallus heittäytyä ja läsnäolo hetkessä ovat inspiraation ytimessä. Cuculuksessa vaalitaan inspiraation kipinää. Tuo kipinä voi löytyä niin pienistä kuin suuristakin asioista ja välillä yllättävistäkin paikoista. Inspiraation kipinä pitää yllä motivaatiota harjoitella ja edetä kohtia omia tavoitteita.

Rohkeus:

Musiikkitunneilla ollaan löytöretkellä itseen ja omaan luovuuteen. Cuculuksessa rohkeus merkitsee uteliaisuutta uuden äärellä. Uskallusta löytää omat vahvuutensa ja ottaa ne käyttöön. Rohkeus on myötätuuli, joka siivittää oppimismatkaasi.

Luovuus:

Jokainen ihminen on luova, ja jokainen on luova omalla, ainutkertaisella tavallaan. Cuculuksessa löydät oman äänesi, sinun tapasi olla luova. Tie luovuuteen löytyy leikkisyyden, ilon ja kokeilunhalun kautta.

Näin tavoitat meidät

Voit ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai tulla käymään.

Espoonkatu 7
Espoon keskus

050 3255 791

elina.peltonen@
musiikkikoulucuculus.fi

Jätä viesti